Management team

addie-korsten
Addie Korsten Managing Partner M 06 22 60 56 54
meer informatie >>

Werkzaam sinds 1996, heeft Addie bij IBM en Logica diepgaande kennis en ervaring in IT Sourcing opgebouwd. Door zijn ervaring bij twee grote internationale IT leveranciers, aangevuld met kennis van een groot aantal andere IT leveranciers, heeft hij een uniek inzicht in proposities, kennis, ervaring en vooral ook cultuur en werkwijze van de verschillende partijen opgebouwd.

Zijn achtergrond maakt hem een zeer geschikte partner om met organisaties een heldere IT Sourcing strategie te definiëren, de juiste partner daarbij te selecteren en dit vervolgens als een succesvol geheel te implementeren. Addie is daarbij een zeer betrokken professional die door zijn open manier van communiceren, voorkeur voor ‘straight talk’ en zelfkritische houding, mensen kan motiveren het beste uit zichzelf te halen. Een teamspeler in alle aspecten.

Gedreven door zijn visie op IT Sourcing en de wens tot zelfstandigheid, heeft hij medio 2011 besloten om met de opgebouwde kennis en ervaring zijn eigen onderneming te starten. Dit heeft eind 2011 geleid tot de oprichting van The Sourcing Network.
In zijn vrije tijd reist hij graag en besteedt Addie veel aandacht aan tennis en zijn andere passie voetbal. En dan vooral als jeugdtrainer, de perfecte leeromgeving voor ‘open communicatie’, ‘motiveren’ en ‘straight talk’…

gerd-tjerkstra
Gerd Tjerkstra Managing Partner M 06 34 37 17 13
meer informatie >>

Gerd begon zijn carrière in 1977 bij AMEV. Vervolgens werkte hij voor Fortis, NS, Delta Lloyd en UWV in diverse IT directie- en bestuursrollen. De laatste 3 jaar was hij actief als zelfstandig adviseur. Door de jaren heen heeft hij zich vooral gericht op ontwerp en implementatie van grote projecten, organisatie ontwikkeling, het (inhoudelijk) vormgeven van verandering en de realisatie daarvan. Daarbij heeft Gerd zeer veel kennis en ervaring opgedaan bij het in- en outscourcen van bedrijfsonderdelen. Doordat zijn werkzaamheden doorgaans aan gebruikerszijde plaatsvonden heeft hij tevens een brede ervaring in de samenwerking met IT leveranciers opgebouwd.

Door deze achtergrond is Gerd een ideale sparringpartner die weet hoe de business aankijkt tegen en omgaat met IT. Hij weet voor organisaties de passende visie en strategie op IT te formuleren en kan aangeven waar de mogelijkheden maar ook de beperkingen liggen bij het aangaan van externe relaties. Gerd weet mensen mee te krijgen, is oprecht en staat voor de realisatie van projecten en opdrachten. Hij doorgrond complexe materie en organisaties snel en weet de kern van de problemen te benoemen.

De propositie van The Sourcing Network in combinatie met de ambitie om de opgedane ervaringen te delen, hebben hem doen besluiten om zich in april 2012 bij The Sourcing Network aan te sluiten.
Buiten zijn zakelijke activiteiten besteed Gerd zijn vrije tijd graag aan culturele activiteiten, schilderen, rondleiden en genieten van klassieke muziek. Daarnaast verdiept hij zich graag in geschiedenis en wandelt hij graag.