Kees de Wit

Kees heeft uitgebreide ervaring in verschillende IT gebieden applicatie-ontwikkeling, applicatiebeheer en infrastructuur waarbij IT-transformatie het belangrijke thema is.

De projecten waren verschillend in omvang en binnen verschillende industrieën en bevatten vaak ook een near- / offshore delivery component. Kees heeft daarbij ervaring in zowel lijn – als ook in Project Management rollen.

Kees is een sterke teambuilder, enthousiast persoon en motivator voor zijn mensen en is in staat om verandering en commitment te realiseren.

Kees is een positief ingesteld persoon die gedreven is naar zijn team en die ook verantwoordelijkheid draagt voor zijn team in moeilijke situaties, dit door transparant en direct te communiceren.

  • Sterke vaardigheden in waarde-creatie en voor ontwikkeling van de individu, daarbij nadrukkelijk rekening houdend met de zakelijke drivers van klanten
  • Uitgebreide IT-transformatie ervaring, inclusief het ontwerpen van besturingsmodellen (proces en rapportage)
  • Ruime ervaring met de implementatie van serviceleveringsmodellen en het optimaliseren van IT-levering, inclusief DevOps en Scrum-teams.